Waarom wij?

Uw huis verbouwen kan een hoop hoofdbrekens opleveren. Als u uw idee eindelijk inzichtelijk heeft moet dit bouwkundig uitgewerkt worden en dan komt ook de vraag of er een vergunning nodig is. Uit ervaring weten wij dat dit een hoop tijd en energie kost. Hier springen wij in om u als klant te helpen. U moet ons zien als uw bouwkundig verlengstuk. Gelet op onze expertise kunnen wij u snel van alle benodigde informatie voorzien. Wij verzorgen o.a. alle tekeningen en berekeningen (wanneer nodig) waardoor u een hoop zorgen kwijt bent.

Typisch aan onze werkwijze is dat wij in het belang van de klant denken. Hierbij zijn wij open en eerlijk in onze manier van werken en willen wij samen met u uw woongenot vergroten. Door onze duurzame werkwijze weet u precies waar u aan toe bent en tegen welk tarief.

Dat is verbouwen op vertrouwen!


Referenties

Aanbouw

"Onze ervaringen met bouwframe zijn positief. Wij hadden wel ideeën, maar hoe we dit moesten uitwerken was ons niet duidelijk.

Samen met de mannen van bouwframe zijn we er goed uitgekomen. Ze denken mee, hebben verstand van zaken en hebben de plannen na het gesprek uitgewerkt op een aantal 3D tekeningen.

Bouwframe heeft kennis van bouwen, maar ook helpen ze met de aanvraag van eventueel vergunningen en de weg naar de gemeente. Prettig als deze administratie uit handen wordt genomen! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed." 


Marco en Jannie
3d aanbouw foto aanbouw 3d keuken foto keuken

Kostenraming

"Wij twijfelden lang of we de nieuwe woning die we op het oog hadden nu wel of niet moesten gaan kopen. De woning staat namelijk al een poosje leeg (en kent achterstallig onderhoud) en veel elementen in de woning dateren nog uit de jaren 70. Aan ideeën om e.e.a. te verbouwen ontbrak het ons niet maar we vonden het lastig om het kostenplaatje te overzien.

Bouwframe heeft voor ons toen een overzichtelijke kostenraming gemaakt en tevens gecontroleerd wat de bouwkundige staat van de woning was. Met behulp van de kostenraming konden we beter inschatten wat ons te wachten zou staan en of we wel of niet tot aankoop van de woning over zouden kunnen gaan.

Als de aankoop doorgaat, schakelen we Bouwframe zeker weer in. Deze keer om de verbouwingen tot in detail uit te werken, vergunningen aan te vragen en de verbouwing te begeleiden." 


Rob en Karin
kostenraming

Twitter

Nieuws

  • De website van bouwframe is nu live! Volg ons ook op Twitter via @bouwframe
  • Helpt bouwframe u straks ook met uw verbouwing? Via de website wordt dit nog gemakkelijker!
  • 3D-modellen voor de website zijn klaar en worden binnenkort geplaatst op de website
  • Druk bezig aan de website, binnenkort live!
  • bouwframe heeft een logo!

Contact