Werkwijze

Onze werkwijze is uitermate duurzaam. Hoe pakken wij uw probleem aan? Wanneer u ons benadert bekijken we eerst uw situatie en wat u wilt. Tevens kijken wij naar wat er kan en mag bij u volgens de gemeente. Omdat wij dit voorwerk al hebben uitgevoerd is het eerste gesprek al uitermate efficient.

Vervolgens krijgt u van ons een prijsopgave waarbij u zelf de keuze heeft hoeveel werk u uit handen wilt geven. Wij kunnen het gehele vergunningentraject voor u doorlopen, echter heeft u ook de keuze dit zelf te doen. Hierbij is ons kenmerk dat wij eerlijk en open zijn in het proces waarbij wij samen met u uw woongenot willen vergroten.

Tenslotte kunt u met alle geleverde producten verschillende aannemers benaderen voor een prijsopgave. Zo houdt u zelf alle touwtjes in handen.

Dat is verbouwen op vertrouwen!


Garage

Heeft u een hoekwoning? Doet u aan de zijkant van uw woning niks met uw tuin? Wilt u gebruik maken van de extra ruimte die u heeft? Dan is een garage of een uitbreiding van uw woning misschien iets voor u. Bouwframe kan u helpen met het ontwerp en de vergunningaanvraag.

Bergruimte

Heeft u te weinig opslagruimte? Wilt u uw fietsen droog laten staan? Dan is een berging in uw tuin misschien iets voor u. Hierin kunt u uw spullen veilig en droog opbergen waardoor uw tuin minder rommelig oogt. Bouwframe weet wat er mogelijk is op uw perceel en kan voor u de plannen maken.

Uitbreiding woonruimte

Heeft u te weinig woornruimte? Voldoet uw woonruimte niet meer aan uw eisen maar wilt u niet verhuizen. Wilt u uw woningwaarde verhogen? Dan is een aanbouw een goed idee. Bouwframe helpt u met het ontwerpen en alles wat noodzakelijk is om een aanbouw te kunnen realiseren.

Dakkapel

Gebruikt u uw zolder als opslagruimte? Is deze ruimte te klein of zou u er graag een slaapkamer van willen maken? Dan is een dakkapel een goede oplossing. U creeert met een kleine verbouwing een hoop extra ruimt. Bouwframe helpt u met het ontwerpen en alles wat noodzakelijk is om dit te kunnen realiseren.

Dakraam

Heeft u te weinig daglicht op zolder? Wilt u dat uw zolder ruimer oogt? Met een kleine verbouwing krijgt u meer daglicht op zolder waardoor het een stuk comfortabeler wordt. Bouwframe helpt u met uitzoeken wat mogelijk is en de vergunningaanvraag.

Gevelopening

Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Wilt u andere type kozijnen? Heeft u te weinig daglicht in uw badkamer? Met een kleine ingreep maakt u het wonen een stuk prettiger en verhoogt u de waarde van uw woning. Bouwframe helpt u hierbij met het ontwerpen en eventueel de berekening voor de vergunning.

*Uw verbouwing zit er niet bij? Mail voor meer informatie!

Twitter

Nieuws

  • De website van bouwframe is nu live! Volg ons ook op Twitter via @bouwframe
  • Helpt bouwframe u straks ook met uw verbouwing? Via de website wordt dit nog gemakkelijker!
  • 3D-modellen voor de website zijn klaar en worden binnenkort geplaatst op de website
  • Druk bezig aan de website, binnenkort live!
  • bouwframe heeft een logo!

Contact